Cautare

819 de rezultate pentru "meci greachotarele" (3.53 secunde)
Germania s-a calificat in semfinalele Euro 2016, dupa un meci dramatic cu Italia, decis la loviturile de departajare.
Franta a rupt blestemul reusind sa invinga Germania intr-un meci oficial la turneu final de Campionat European sau Mondial, dupa 50 de ani. ... 5 dintre ele au fost intr-un singur meci, cel cu Islanda.
Legiunea straina a Hexagonului (sapte din cei 11 titulari aliniati la start sunt francezi de import, din Africa) a capotat in fata unei echipe supernorocoase, care n-a castigat nici un meci in timpul regulamentar de joc.
Primul meci se va disputa pe 16-17 august 2016, la Bucuresti, iar mansa secunda va avea loc pe 23-24 august 2016. ... Depindem de primul meci.
Cristian Soitu) Steaua a pierdut primul meci din acest campionat, scor 1-2, in fata celor de la CFR Cluj, in etapa a 9-a.
Final de meci! ... Meci incredibil pentru Romania! Razvan Marin marcheaza la debut, cu un sut de la 20 de metri, si este 3-0 pentru tricolori.
Prima victorie a stejarilor in Rugby Europe Championship Reprezentativa Romaniei a invins, sambata 18 Februarie 2017, pe Stadionul Arcul de Triumf, selectionata Spaniei, cu scorul de 13-3, intr-un meci din Rugby Europe Championship, anunta news.ro.
Fiul fostului prim-ministru Victor Ponta a ajuns de urgenta la spital, vineri, dupa un grav accident la un meci de rugby ce se desfasura in localitatea prahoveana Baicoi.
In preliminariile pentru Mondialele din 2018, Romania a mai jucat un singur meci pe Arena Nationala, la 11 noiembrie 2016, partida cu Polonia, scor 0-3. ... Dupa acel meci, marcat de incidente, FIFA interzis FRF ca nationala sa dispute urmatoarea partida, cu Danemarca, pe Arena Nationla.
In ceea ce o priveste pe Simona, pe langa doza mare de sansa cu ziua groaznica prinsa de adversara, are si meritul de a fi ramas in meci. ... Pentru Halep urmeaza un nou meci dificil in sferturi, urmand a da peste invingatoarea duelului dintre Daria Kasatkina si Agnieszka Radwanska.
A marcat si Keseru Victorie de moral pentru Romania, in penultimul meci din preliminariile pentru Campionatul Mondial. Fara sanse la turneul final, tricolorii au invins, la Ploiesti, selectionata Kazahstanului.
Antrenorul Simonei, Darren Cahill, a postat pe Twitter, dupa meci: ... Ulterior, Simona avea sa se mai afle de cateva ori la doar un meci de locul 1 mondial:
Romania a retrogradat din Grupa I a zonei Europa-Africa a Cupei Davis, sambata, dupa ce perechea Dudi Sela/Jonathan Erlich a dispus de cuplul Vasile Antonescu/Bogdan Borza, cu 6-3, 6-4, 7-6 (4), iar echipa de tenis a Israelului conduce formatia Romaniei cu scorul de 3-0, la Ramat Hasharon, in meci de baraj.
- Noi am avut azi un meci mare. ... - Iau pur si simplu turneele unul dupa altul si desigur voi da totul in fiecare meci pe care-l voi juca si visul meu este sa castig un turneu de Mare Slem, a spus Halep.
Simona Halep s-a impus, scor 6-4, 6-4, dupa un meci disputat, care a tinut o ora si 15 minute Simo a inceput prost meciul, apoi a revenit si a castigat setul 1, in care s-au realizat nu mai putin de cinci break-uri, pe serviciul ei.
A si lasat sa se ințeleaga asta, din declaratiile facute dupa meci. Galezul a decis soarta finalei. In minutul 64 a marcat printr-o foarfeca uluitoare, starnind invidia coechipierului Ronaldo, autorul unei executii similare in meciul cu Juventus, dar neinspirat sambata.
Brazilia s-a incurcat si ea in primul meci de la Campionatul Mondial, unul incalcit, contra Elveției, terminat 1-1. ... Finalul de meci a fost controlat categoric de sud-americani, care au ratat ocazii monumentale prin Neymar, Coutinho si Miranda, insa n-au marcat si scorul s-a incheiat nedecis:
Nemtii au pierdut ultimul meci din grupa, 0-2 cu Coreea de Sud. In celalalt meci, Mexic - Suedia 0-3, dar ambele echipe merg in optimile de finala.
Meci senzational la Kazan intre Franta si Argentina Echipa nationala a Frantei a invins sambata, 30 iunie, nationala Argentinei, cu scorul de 4-3, in optimile Cupei Mondiale de Fotbal din Rusia.
Croatii, desi au jucat al treilea meci consecutiv cu prelungiri, au reusit sa se impuna meritat prin golurile inscrise de Ivan Perisic (68) si Mario Mandzukic (109), dupa ce englezii marcasera primii, prin Kieran Trippier (5).
google-analytics.com